TRUCKUTBILDning

Lär dig köra truck på ett tryggt och säkert sätt genom våra YKB utbildningar. Hos oss på Mårtenssons utbildningar får du all kunskap du behöver för Truckkort C.

Boka idag!

Ta ditt C truckkort redan idag! På Mårtensson utbildningar erbjuder vi en noggrann YKB  utbildning med fokus på individens utveckling och säkerhetstänk. 

Boka din truckutbildning redan idag!

MÅRTENSSONS TRUCKUTBILDNING!

På Mårtenssons utbildningar anordnar vi truckutbildning för att minska riskerna för ohälsa och olycksfall på arbetsplatsen. Innan du påbörjar denna utbildning bör du har gått truckutbildning A+B först.

Truck C

Utbildningen innehåller teoretiska och praktiska delar med slutprov och följer TLP 10. Efter avslutad utbildning med godkänt resultat erhålls ett utbildningsbevis (truckkort) Denna utbildning vänder sig till dig som ska jobba som:

  • C2 Hjullastare 
  • C7 Teleskoplastare 

Boka din YKB utbildning redan idag enkelt online!

VAD SÄGER LAGEN?

Vill du bli truckförare? Bra val!

För att få köra truck behöver du ha både praktiska och teoretiska kunskaper dokumenterat enligt arbetsmiljöverket.

I arbetsmiljölagen 3 kap, 3 § och AFS 2006:5, 18 § står: En truck får bara användas av den som har dokumenterade teoretiska och praktiska kunskaper. Det är arbetsgivarens ansvar att förvissa sig om att arbetstagaren har den utbildning som behövs för att känna till och undgå risker.

Satsa på en karriär som yrkeschaufför

Gör ett smart val, boka din utbildning redan idag! Vi garanterar dig ny spännande kunskap och som ger goda resultat för att effektivisera din arbetsmiljö. Investera i dig själv!

gör en investering

Boka din truck utbildning idag!

Som utbildad truckförare är det enkelt att få jobb och du öppnar upp för nya möjligheter på arbetsmarknaden. Stora företag runt om i landet söker kontant efter utbildade truckförare. Förutom att lära dig köra truck får du även utbildning inom lagar, regler och förhållningssätt.

Vilket gör att du blir en stor tillgång på en arbetsplats du är inte bara snabb och effektiv men verkar även för miljö kring säkerhet och trygghet.Efter avslutad utbildning garanterar vi dig ny spännande kunskap som ger goda resultat för att effektivisera din arbetsmiljö!

Vanliga frågor & svar

När utbildningen är avslutad kommer du erhålla ett certifikat på allt som ingår i utbildningen.

Via Klarna kan du enkelt välja att betala direkt eller dela upp din betalning via Klarna på upp till 36 månader. 

I ditt bekräftelse mail du får vid bokningen står allt du behöver veta. 

Vi har flera olika kursledare och ser alltid till att ha rätt person på rätt plats och garanterar att alla våra kursledare har lång erfarenhet och kunskap. 

Denna kurs är individuell.

I våra lokaler i Malmö, du hittar oss på Knackstensgatan 4, 213 76 Malmö. Där har vi ljusa fina lokaler som vi utbildar i.