Sparsam körning

Hos oss på Mårtenssons utbildningar erbjuder vi YKB ECO Aware och Heavy för dig som vill lära dig köra ekonomiskt och sparsamt för att värna om miljön.

Boka idag!

Sänk dina bränsle kostnader med Mårtenssons YKB utbildningar i Eco körning för Aware eller Heavy och förändra ditt körsätt för att sänka din bensinkostnad. Anmäl dig direkt online!

eco Aware och Eco Heavy utbildningar

MÅRTENSSONS ECO UTBILDNINGAR

ECO Aware och ECO Heavy

För dig som vill lära dig allt om Eco körning för Aware eller Heavy. Mårtenssons utbildningar erbjuder YKB Eco Aware och Heavy.Våra utbildningarna handlar om teknik, miljö och ekonomi i samverkan. Aware innehåller de senaste rönen om energibesparing och vad som påverkar ett ekonomiskt körsätt. Eco Aware vänder sig till såväl privatpersoner som till företag, kommuner, organisationer som vill utbilda sina personal i sparsam och miljövänligare körning.

  • ECO Aware för personbil 
  • ECO Heavy för buss eller lastbil

Utbildning i ECO Aware eller ECO Heavy

SPARA MED ECO KÖRNING

Förändra ditt körsätt med Eco körning och minska din drivmedelsförbrukning med 10%. Hur mycket du kan sparar genom att gå Mårtenssons Eco Aware – utbildning beror på hur kört innan. Vi garanterar dig att med Eco körning sparar du in pengar på lägre drivmedelsförbrukning och mindre slitage på däck och fordon, plus att du gör miljön en tjänst genom lägre utsläpp av koldioxid och andra ämnen som påverkar hälsan och miljö

SÄNK DINA BRÄNSLEKOSTANDER

Mårtenssons utbildningar erbjuder YKB ECO Aware och Heavy. Med Eco körning minskar du både förbrukningen och utsläppen. Du sparar pengar och tjänar tid, våra utbildningar i sparsam körning ger dig rätt verktyg för att förbättra din körning. 

Vanliga frågor & svar

Alla är välkomna och många utbildningar baseras på dina förkunskaper. Läs mer under specifik utbildning

Läs mer under specifik utbildning. Du är alltid välkommen att ringa eller maila oss för vägledning. 

Med Klarna kan du enkelt välja att betala direkt eller dela upp på 36 månader. 

Vi har flera olika kursledare och ser alltid till att ha rätt person på rätt plats och garanterar att alla våra kursledare har lång erfarenhet och kunskap. 

Läs mer under den specifika utbildningen. En del kurser är individuella, andra har max antal. 

I våra lokaler i Malmö, du hittar oss på Knackstensgatan 4, 213 76 Malmö. Där har vi ljusa fina lokaler som vi utbildar i.