HLR Utbildningar

Lär dig HLR hos oss på Mårtenssons utbildningar! Hos oss får du all kunskap du behöver inom Hjärt och lugnräddning. 

boka idag!

För att hålla sig uppdaterad om nya riktlinjer rekommenderar HLR-rådet träning i HLR varje år. Mårtenssons utbildningar erbjuder HLR, grundkurs, livsfarligt läge, barn och DHLR. Utbildningar i Hjärt- och lungräddning (HLR) ger deltagaren grundläggande kunskaper för att rädda liv vid plötsligt hjärtstopp, hur man utför korrekt HLR, och hur avgörande tiden är i sammanhanget. Lär dig hur du ska agera när olyckan är framme.

Grundläggande kunskaper för att rädd liv

VÅRA HLR KURSER

HLR Grundkurs – Kursen ger dig grundläggande kunskaper inom HLR för att rädda liv vid plötsligt hjärtstopp.

HLR Barn – Kursen riktar sig till bland annat förskolor och verksamheter inom assistans.

DHLR Hjärtstart – Grundläggande kunskaper för användning av AED – Hjärtstartare och avgörande om hur en livlös person har andnings och hjärtstopp.

HLR Livsfarligt läge – Grundläggande kunskaper hur man agerar i ett livsfarligt läge.

 

Vill du veta mer om HLR?

MÅRTENSSONS HLR UTBILDNINGAR!

Våra utbildningar HLR riktar sig bland annat till förskolor och verksamheter inom assistans, privatpersoner, företag och organisationer. 

Under utbildningen får du värdefull kunskap om de vanligaste olyckorna och hur du ska agera på bästa sätt. Ingen förkunskap krävs och utbildningen anpassa efter önskemål och verksamhet.

Det är många skador och olyckor man inte kan förutse, därför är det viktigt att vet hur du ska agera i dessa situationer.  Men våra HLR utbildningar kommer du känna dig säker och trygg kring luftvägshinder, medvetslöshet, andningsstopp och hjärtfel.

Livräddande utbildningar

Med våra HLR utbildningar kommer du känna dig trygg att agera rätt. Mårtenssons Utbildningar är ett familjeägt företag som är en del av Mårtenssons Trafikskola. Trafikskolan har varit verksam sedan 1936 och är i dag Sveriges största. På Mårtenssons Utbildningar vill vi att du ska vara nöjd varje gång du går ut genom våra dörrar.

Rädda liv!

varför är hlr viktigt?

Utbildning i Hjärt- och lungräddning (HLR) ger deltagaren grundläggande kunskaper för att rädda liv vid plötsligt hjärtstopp, hur man utför korrekt hjärt- och lungräddning, och hur avgörande tiden är i sammanhanget. För att hålla sig uppdaterad om nya riktlinjer rekommenderar HLR-rådet träning i HLR varje år.

  • År 2000 överlevde 4.4% av alla hjärtstopp
  • År 2019 överlevde 10.3% av alla hjärtstopp 
  • Varje dag får 15 personer hjärtstopp

 

Vanliga frågor & svar

När utbildningen är avslutad kommer du erhålla ett certifikat på allt som ingår i utbildningen.

Via Klarna kan du själv välja hur du vill betala din utbildningen.

I ditt bekräftelse mail du får vid bokningen står allt du behöver veta.

Vi har flera olika kursledare och ser alltid till att ha rätt person på rätt plats och garanterar att alla våra kursledare har lång erfarenhet och kunskap. 

Läs mer under specifik utbildning.

I våra lokaler i Malmö, du hittar oss på Knackstensgatan 4, 213 76 Malmö. Där har vi ljusa fina lokaler som vi utbildar i.